Autohuolto TamCar | Helsinki

Autohuolto TamCar

Rahtarinkatu 1, Helsinki 00980, Finland

Yritystiedot

minikuva1Autohuolto TamCar on Vuosaaren satama-alueella sijaitseva Fixus-ketjuun kuuluva korjaamo. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit. Meillä on erikoisosaaminen Volvo, Renault, Audi, Volkswagen ja Seat merkkien huolloista sekä korjauksista.

TamCarista autoilija saa kattavat huoltoja korjauspalvelut merkkiin kuin merkkiin. Henkilöautojen lisäksi korjataan ja huolletaan myös pakettiautoja. Käytössä ovat kaikki nykyaikaiset testerit, huoltolaitteet ja erikoistyökalut. Polttimonvaihdot ja tuulilasin kiveniskemien korjaukset sekä muut pienet työt tehdään yleensä odottaessa. Korjaamon toiminnasta vastaa Ville Tamminen.

 

 

Yritysesittely

Erikoisalaamme ovat Volvot ja VAG-merkit

IMG 3008 Medium

Kuva: Laskun voi maksaa myös osissa Fixus-laskulla.

Fixus-korjaamon yrittäjäveljekset ovat kokeneita ammattilaisia, joille varsinkin Volvot ja VW-ryhmän autot ovat tuttuja.

Tammisen veljesten perustama TamCar palvelee asiakkaita Vuosaaren satama-alueella, ABC-aseman vieressä. Molemmat miehet työskentelivät aiemmin merkkihuolloissa, Rami Volvojen parissa ja Ville Audilla.

”Yhdistimme osaamisemme. Nyt voimme tarjota asiakkaille asiantuntemuksemme edulliseen hintaan”, sanoo Rami Tamminen.

Volvojen ja VW-ryhmän autojen lisäksi TamCarissa tehdään huoltoja sekä korjauksia kaikenmerkkisiin autoihin. Yrityksessä työskentelee yhteensä neljä mekaanikkoa, joilla on pitkä kokemus sekä merkki- että monimerkkihuolloista. Siistissä korjaamohallissa on neljä nosturipaikkaa. Käytettävissä ovat nykyaikaiset testerit, huoltolaitteet ja erikoistyökalut. VW-ryhmän autoihin ja Volvoihin löytyy merkkikohtaisia testereitä.

Artikkelikuva5

Kuva: Rami Tamminen aloittelee Audi A5:n moottorioptimointia. Uudella ohjelmalla Audin bensiiniturboon saadaan lisää tehoa.

 ”Uusimpana palveluna tarjoamme moottorioptimointeja kaikkiin automerkkeihin, muistuttaa juuri Audi A5:n turbomoottoriin uutta ohjelmaa lataava Rami.

Suurin osa korjaamon asiakkaista tulee Itä-Helsingin alueelta. Asiakkaalle on tarjolla sijaisautomahdollisuus. Jopa sijaispolkupyöräkin löytyy. Parinsadan metrin päässä on myös bussipysäkki, josta kulkevat metroasemalle linjat 90 ja 818.

Huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin

TamCarissa onnistuvat muun muassa määräaikaishuollot, jakopäänhuollot, ilmastointihuollot ja automaattivaihteiston öljynvaihdot. Huollot tehdään autonvalmistajan edellyttämällä tavalla, joten auton mahdollinen takuu pysyy voimassa.

Artikkelikuva2

Kuva: Jani Lindroos vaihtaa Volkswagen Golfiin jakohihnaa. Samalla uusitaan takajouset ja kunnostetaan jarrut.

Korjaustöissä nuorilta ammattilaisilta ei lopu osaaminen kesken. Kaikkea tehdään, alkaen moottorinvaihdoista vikadiagnooseihin ja alustan sekä jarrujen osien uusimisiin.

Huollon yhteydessä voidaan tehdä päästömittaus ja katsastuttaa auto viereisellä katsastusasemalla. Tuulilasien vaihdotkin  kuuluvat palveluihin.

TamCar huolehtii myös useiden asiakasyritysten autoista.

Artikkelikuva3

Kuva: Volvo V60 huollossa. Rami Tamminen tekee määräaikaishuollot ja korjaukset Volvoihin pitkällä kokemuksella merkkihuollosta.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550