Tunnetko kesärenkaamme? - Stadin Fixus

Hankook

Ventus Prime 4 on testivoittaja Ventus Prime3 -mallin seuraava askel, jonka ajo-ominaisuudet on kehitetty uusia huippuja tavoitellen, mikä tekee siitä vielä edeltäjäänsäkin kestävämmän, turvallisemman ja mukavamman ajaa. Optimoidulla suunnittelulla on saavutettu tehokas kuivausefekti, joka ehkäisee vesiliirron vaaraa. Renkaan kumiseoksessa on käytetty aiempaa enemmän funktionaalisia polymeerejä, jotka muodostavat sidoksia polymeerien ja täyteaineiden välille. Äänilaboratorioiden mittaushuoneiden eristyskennoja vastaava kuviointi pääurien seinämissä vaimentaa ajomelua merkittävästi.

Huippusuorituskykyinen Ventus S1 Evo3 -rengas nostaa ajokokemuksen uudelle tasolle ensiluokkaisella käsiteltävyydellään ja hiljaisella äänitasollaan, josta nauttivat sekä kuljettaja että matkustajat. Ventus S1 Evo3:n muotoilu ylläpitää ajomukavuutta, energiatehokkuutta sekä tasaista ajoa. Renkaan urien rakenne poistaa veden tehokkaasti renkaan pinnalta, tehden sadekelillä ajamisesta entistä turvallisempaa. Renkaasta löytyy myös katumaastureille suunniteltu Ventus S1 Evo3 SUV, ja Ventus S1 Evo3 EV -malli taas on kehitetty nimenomaan sähköautojen rengastarpeisiin.

Laufenn

Laufenn Z Fit Eq on premium-luokan henkilöauton rengas loistavalla ajotuntumalla. Sen pintasuunnittelu on saanut inspiraationsa Hankookin edellisestä pintamallista. Varma ohjattavuus ja lyhyet jarrutusmatkat ovat ominaista tälle renkaalle, niin kuivalla kuin märälläkin tienpinnalla. Renkaan ulkoreunan leveä pitkittäinen ura upotettuna aaltomaiseen syvennykseen pitää renkaan kosketuspinnan muodon optimaalisena ehkäisten samalla tehokkaasti vesiliirron vaaraa.

S Fit EQ -henkilöauton renkaassa nähdään Hankookin Ultra High Performance -luokan vahvaa otetta suorituskyvyssä ja turvallisuudessa, ajomukavuutta unohtamatta. Neljä leveää vesiuraa virtaviivaisilla vesikanavilla ja vesiviisteet pitävät huolta siitä, että pito säilyy myös vesikelillä, ja epäsymmetrinen muotoilu sekä kuviopalojen yhdyssidokset tuovat kaarreajoon roppakaupalla turvallisuutta ja ajomukavuutta. Kulutuspinnan hybridikumiseos ja sen alla oleva erikoisvalmistettu kumikerros pienentävät polttoaineen kulutusta ja maksimoivat ajokilometrit suorituskyvystä tinkimättä.

Petlas

Petlas Powergreen on polttoainetaloudellinen rengas suurella kilometrisuoritteella. Erinomaisen runkosuunnittelunsa ansiosta rengas säilyttää muotonsa ja sitä kautta pitonsa tiehen myös nopeimmissa väistöissä. Renkaan epäsymmetrinen kuviointi takaa korkealaatuisen ajotuntuman sekä kuivalla että märällä tienpinnalla. Optimoitu urien ja lamellien sijoittelu varmistaa maksimaalisen kontaktin tien pintaan, madaltaa vierintävastusta ja takaa turvallisuuden, ja kolme keskiuraa poistavat veden tehokkaasti ja nopeasti renkaan pinnalta.

Velox Sport on urheilullisiin autoihin kehitetty korkean suorituskyvyn rengas (UHP) loistavilla pito- ja käsiteltävyysominaisuuksilla. Vahvistetut, leveät olkapalat mahdollistavat suuren kosketuspinnan tiehen luoden erinomaisen hallittavuuden. Tiivis ulkoreuna pitää renkaan vakaana, ja erityinen kanaalirakenne auttaa rengasta säilyttämään pitonsa niin kuivalla kuin märälläkin pinnalla. Mallintamalla suunniteltu palojen asettelu pitää ajomelun minimissä ja ajokokemuksen nautinnollisena, vesikelillä kolme vesiuraa poistaa vettä nopeasti ja tehokkaasti renkaan pinnalta.


Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550