Espoonlahden Autohuolto Oy | Espoo

Espoonlahden Autohuolto Oy

Kalenteritie 29, Espoo 02200, Finland

Yritystiedot

minikuvaEspoonlahden Autohuolto Oy on ammattitaitoinen ja kokenut autohuolto Espoon Olarissa. Meiltä saat monipuoliset ja ammattitaitoiset korjaamo- ja huoltopalvelut kaikkiin automerkkeihin.

Teemme esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, rengastyöt, tuulilasin vaihdot ja voimansiirtokorjaukset. Katso täältä palveluita, joita tarjoamme.

Meiltä myös sijaisauto kätevästi käyttöön siksi aikaa, kun oma autosi on korjauksessa tai huollossa.

Yritysesittely

Huollot ja korjaukset Olarissa

Artikkelikuva

Kuva: Palveleva monimerkkikorjaamo.

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Espoonlahden Autohuolto Oy on Espoon Olarissa toimiva monimerkkikorjaamo. Pitkä kokemus alalta näkyy ja välittyy korjaamolla.

Olarin toimipiste huoltaa ja korjaa kaikkia automerkkejä ja -malleja. Yleisiä työkohteita ovat mm. jarrut, auton alusta, voimansiirto sekä moottorit, mutta myös laajempiakin korjauksia tehdään.

“Espoonlahden Autohuollolla on myös Fiat-erikoisosaamista 20 vuoden ajalta. Fiat -asiakkaat voivat luottaa palveluumme tänäkin päivänä”, kertoo korjaamon yrittäjät Timo Koivu ja Sami Vesilahti.

Nykyaikainen tekniikka

korjaamo tekniikka

Kuva: Volkswagen Tiguan nelipyöräsuuntauksessa.

Korjaamolla on käytössä nykyaikaista tekniikkaa, mm. vianmäärityslaitteet, pakokaasun analysaattorit bensiini- ja dieselmoottoreille, nelipyöräsuuntauslaite sekä ilmastoinnin huoltolaite. Palveluihin kuuluvat myös lisävarusteiden asennukset, kuten vetokoukut ja moottorinlämmittimet sekä tuulilasien vaihdot.

 

rengashotelli

Kuva: Korjaamolla on myös rengasmyynti, asennuspalvelu ja renkaiden kausisäilytys.

Helposti huoltoon

toimisto

Kuva: Meillä on pitkä kokemus alalta.

Autohuollon palveluihin kuuluvat mm. määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin, pikahuollot, automaattivaihteiston öljynvaihdot, auton katsastuskunnon tarkastus ja katsastuskäynti. Meiltä saat myös huollon ajaksi käyttöösi henkilö- tai pakettiauton.

Käytämme vain laadukkaita varaosia, joita toimitetaan korjaamolle monta kertaa päivässä. Näin varmistamme, että voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa palvelua.

Kokeneilla asentajillamme on monipuolista kokemusta vuosien varrelta, joten voit luottaa laadukkaan työn lopputulokseen, aina.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 17:00:00
Tiistai
08:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 17:00:00
Torstai
08:00:00 - 17:00:00
Perjantai
08:00:00 - 17:00:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550