Autohuolto Espoo Nihtisilta

HiTech Auto-Vene Oy

Palomiehentie 6, Espoo 02750, Finland

Yritystiedot

minikuvaOlemme osa Fixus-korjaamoketjua, jossa huollot, korjaukset, vika-analysointi, autopesu ja sisäpuhdistukset suoritetaan laadukkaasti, nopeasti ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Meidän huollossa kaikki varaosat ovat takuuvarmasti alkuperäisiä vastaavia varaosia.

Huollot hoituvat yleensä saman päivän aikana. Muiden korjauksien ja vikojen analysointeja, niiden korjaaminen, hinnat ja aikataulu voi tiedustella erikseen.

Sisäpuhdistus
Verhoilupuhdistus
Otsonointi
Käsinpesu
Vahaus
Maalipinnan käsittely

Yritysesittely

Pieni ja joustava Fixus-korjaamo Espoossa

Artikkelikuva

Kuva: Palveleva monimerkkikorjaamo.

 Hi Tech Auto sijaitsee Espoon Nihtisillan kupeessa. Korjaamon omistajalla Stanislav Spitsakilla on nuoresta iästään huolimatta yli 10 vuoden kokemus autojen huoltamisesta ja korjaamisesta. Ennen oman korjaamon perustamista hän työskenteli Audin ja Volkswagenin merkkihuolloissa, joten Volkswagen-konserni on tuttu.

Korjaamolta löytyy kaikki nykyaikaiset työkalut, testerit ja ohjelmistot vaativiinkin töihin. Osaamista ja työkaluja löytyy erityisesti hieman iäkkäämpien BMW-autojen diagnostiikkaan, huoltoon ja korjaukseen.

Kaikkien merkkien huoltokorjaamo

diagnostiikka

Kuva: BMW:n diagnostiikkaan on hankittu tarvittavat ohjelmistot.

Hi Tech Auto on kaikkien merkkien huoltokorjaamo, mutta erikoisosaamista ja intohimoa korjaamolta löytyy erityisesti BMW:n ja Volkswagen-konsernin autojen korjauksiin ja huoltoihin.

Öljynvaihtojen ja määräaikaishuoltojen lisäksi päivittäiseen työhön kuuluvat jarrutyöt, alustan komponenttien uusinnat, kytkimen vaihdot ja jakopään huollot. Myös isommat koneremontit onnistuvat luonnollisesti. Auton voi jättää huoltoon aamulla ja hakea pois oman työpäivän päättyessä.

Korjaamon erikoisalaa ovat maalipinnan kestopinnoitekäsittelyt, joista kannattaakin kysellä merkkikohtaisia tarjouksia. Kolmen nosturipaikan halleihin saa ajan yleensä 1-2 päivän varoitusajalla, mutta kiireellisissä tapauksissa venytään ja töitä voidaan tehdä tarvittaessa myös lauantaisin.

Viralliselta nimeltään yritys on Hi Tech Auto-Vene, mutta veneet ovat jääneet pois yrityksen toimenkuvasta.

Renkaat, vanteet, pesut ja vahaukset

auton pesu

Kuva: Pesut ja vahaukset onnistuvat lyhyellä varoitusajalla.

Rengaskauden alkaessa Hi Tech Autossa vaihdetaan renkaita ja tarjotaan rengashotellin kausisäilytystä. Renkaanvaihdon yhteydessä voi varata ajan kätevästi vaikkapa käsinpesuun tai kestovahaukseen. Myös moottoripyörien huollot ja kausisäilytykset kuuluvat huoltokorjaamon palveluihin.

Kannattaa tiedustella myös tarjouksia mm. BMW-autojen laadukkaista Hamann-vanteista ja korjaamon verkkosivuilta [URL] voi seurata ajankohtaisia tarjouksia.

Asiakastyytyväisyys on Stanislav Spitsakille ensisijaisen tärkeää hyvän työn laadun lisäksi. Työt ja varaosat voi maksaa kätevästi Fixus-laskulla, jolloin voit maksaa osissa ja saat jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa.

“Kaikki automerkit ovat tervetulleita meidän huoltoon”, toivottaa iloinen yrittäjä Stanislav Spitsak.

huoltokorjaamo

Kuva: Ajanvarausten vastaanotto.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 17:00:00
Tiistai
08:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 17:00:00
Torstai
08:00:00 - 17:00:00
Perjantai
08:00:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00
LA sopimuksen mukaan

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550