Huoltis Konala | Helsinki

Huoltis Konala

Ristipellontie 14, Helsinki 00390, Finland

Yritystiedot

minikuvaHuoltis Konala (ent. Malminkartanon Autohuolto) on korjaamo, jonka asiakkaita haluaisimme itse olla - osaava, luotettava ja ystävällinen.

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit henkilöstömme vankalla kokemuksella. Pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat siitä, että meillä autostasi pidetään hyvää huolta.

Huoltis on luotettava, pitkään alalla toiminut autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa kaikki automerkit. Vanhat asiakkaat muistavat Konalan toimipisteemme Alfa Romeo-, Fiat- ja Lancia-huoltoliikkeenä. Olemme osa koko maan kattavaa Fixus-ketjua.

Yritysesittely

malminkartanon autohuolto

Kuva: Keskeinen sijainti Helsingin Konalassa.

Huolti Konala (aikaisemmin Malminkartanon Autohuolto) sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Konalassa. Yrityksen toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen eli osaavaan, luotettavaan ja ystävälliseen palveluun. Korjaamon tavoitteena on luoda asiakkaalle ensiluokkalainen palvelukokemus tyytyväisyystakuulla ja budjetti on aina etukäteen kerrottu, joten asiakas tietää etukäteen mistä maksaa.

Korjaamon valttikortteihin kuuluu korkean asiakastyytyväisyyden lisäksi monipuoliset palvelut. Henkilö- ja pakettiautoihin tehdään määräaikaishuollot, kytkin-, jarru ja alustakorjaukset sekä muut korjaustyöt aina moottorinvaihtoihin saakka. Malminkartanosta löytyy myös uusille autoille tarkoitettu ilmastoinnin huoltokalusto ( R1234YF ). Huollon ajaksi on mahdollista saada sijaisauto käyttöön.

Pienemmät työt, kuten öljynvaihdot onnistuvat asiakkaan odotellessa yrityksen viihtyisissä tiloissa. Varaosat hankitaan nopeasti samassa talossa sijaitsevasta FIxus-varaosaliikkeestä.

Moderni monimerkkikorjaamo

Artikkelikuva

Kuva: Korjaamolla on huoltoihin ja korjauksiin tarvittavat nosturit, työkalut, laitteet sekä testerit.

Huoltoja ja korjauksia tehdään kaikkiin automerkkeihin. Erityisen tuttuja ovat mm. Alfa Romeo, Volvo, ranskalaiset merkit, VAG-merkit sekä Mercedes-Benz ja BMW.

Korjaamolla on käytössään 1100 neliömetrin tilat, joissa työskentelee 4 työnjohtajaa ja 10 ammattitaitoista asentajaa 14 nosturilla. Onnistunut uutuushankinta ja asiakastyytyväisyys ovat vieneet yrityksen hyvälle kasvu-uralle.

Yritys panostaa jatkuvasti uusimpaan korjaamotekniikkaan ja henkilökunnan koulutuksiin, joten vaativat vikadiagnostiikat ovatkin korjaamon vahvaa osaamisaluetta. Myös sähköiset huoltokirjat saadaan täytettyä kaikkiin automerkkeihin.

Asiakkaina ovat niin yksityisasiakkaat kuin yritykset, joista monet ovat rakennusalan ja kuljetusalan liikkeitä. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse tai verkossa ajanvarauskalenterista ja aika järjestyy yleensä muutaman päivän päähän.

Rengashotelli

rengashotelli

Renkaiden vaihdon yhteydessä on kätevä jättää pyörät rengashotelliin. Huoltis Konalan tiloista löytyy suuri rengashotelli, josta löytyy tilat jopa 600:n auton renkaille. Rengashotelli on kätevä jos haluaa säästää tilaa ja vaivaa.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550