Suomenojan Autohuolto | Espoo

Huoltis Suomenoja

Suomalaistentie 5, Espoo 02270, Finland

Yritystiedot

minikuvaTarjoamme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Noudatamme tiukkoja laatukriteereitä niin korjaustyössä kuin käyttämissämme varaosissa.

Palvelemme nykyaikaisissa tiloissa Suomenojalla. Korjaamoillamme on kaikkiin automerkkeihin soveltuvat testerit. Huollamme myös takuun alaisia autoja ja luonnollisesti niiden takuu säilyy.

Huoltis Suomenojan autohuollossa huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Suomenojan autohuolto käyttää huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia, sekä tarvike- ja vaihto-osia. Suomenojan autohuollossa hoituvat kaikkien yleisten automerkkien ja -mallien määräaikaishuollot sekä korjaukset. Meiltä saat kustannusarvion ja tiedon autosi kunnosta ja korjaustarpeista.

Yritysesittely

Monimerkkikorjaamo Suomenojalla

 

Suomenojan MotorCenterissä asiakkaita palvelevat kattavan valikoiman Fixus-varaosamyymälä ja pääkaupunkiseudun suurimpiin kuuluva Fixus-autokorjaamo.

MotorCenterin Fixus-autokorjaamon uudet tilat kiiltelevät puhtautta. 

Huoltis Suomenoja on kolmen kokeneen Fixus-ketjuun kuuluvan yrittäjän yhteisyritys. ”Meillä on täällä yhteensä yksitoista nosturipaikkaa”, kertoo korjaamosta vetovastuussa oleva yrittäjä Jan Reijo

Kuva 5Korjaamon puolella on menossa useiden henkilöautojen ja muutaman pakettiauton huolto. Avarassa hallissa riittää korkeutta, myös matkailuautot mahtuvat tänne huoltoon. 

Lasi-ikkunoiden toisella puolella autoilijoita palvelevat huoltoneuvojat. Nettiajanvarauksista näkyy, että ilmastointihuolto ja katsastuspalvelu ovat kevään kysytyimpiä toimenpiteitä.

"Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön. Jos tarkastuksessa ilmenee katsastukseen vaikuttavia vikoja, käymme ne asiakkaan kanssa läpi ja korjaamme ne sovitusti ennen katsastusta”, lupaa Reijo.

Uusinta korjaamo- tekniikkaa

Huoltis Suomenoja on täyden palvelun autokorjaamo. Määräaikaishuoltojen, öljynvaihtojen, jakohihnan vaihtojen, jarru- ja alustatöiden, vikadiagnoosien ja sähkötöiden sekä rengastöiden lisäksi korjaamolla onnistuvat myös esimerkiksi koneremontit. 

”Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla kaikesta auton kuntoon liittyvästä. Korjaamollamme on kaikkiin automerkkeihin soveltuvat testerit ja korjaamotyökalut. Huollamme myös uusimpia takuun alaisia autoja, ja luonnollisesti niiden tehdastakuu säilyy.” 

Huolloissa ja korjauksissa tarvittavat laadukkaat varaosat korjaamo saa kätevästi heti välioven takaa Fixus-varaosaliikkeestä. Ajansäästöstä hyötyvät seka asiakas että asentajat. 

MotorCenteristä on hyvät yhteydet joka suuntaan. Bussiyhteydet toimivat ja tarvittaessa asiakkaalle järjestyy sijaisauto.

kuva 3
Kuva:
 Korkeassa ja valoisassa kor-jaamohallissa huolletaan kaikenlaisia autoja. Esimerkiksi ohjauskulmat saadaan säädettyä myös matkailu- ja pakettiautoista.

Helposti pikahuoltoon

Kiireisiä pikkutöitä varten Huoltis Suomenojalla on pikahuolto. Polttimon vaihdot, renkaiden vaihdot, uudet sulat ja muut pienet työt onnistuvat ilman ajanvarausta. Huoltoon on helppo tulla, sillä parkkihallissa ja pihalla on reilusti pysäköintitilaa. Pikahuolto palvelee arkisin kello 08.00-16.00.

Kuva 4

Jos autoon tulee tien päällä matkan katkaiseva vika, auttaa 24h päivystävä hinauspalvelu numerossa 0800-0-5400.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
07:30:00 - 17:00:00
Tiistai
07:30:00 - 17:00:00
Keskiviikko
07:30:00 - 17:00:00
Torstai
07:30:00 - 17:00:00
Perjantai
07:30:00 - 17:00:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550