Vantaanportin Autohuolto | Vantaa

Huoltis Vantaanportti

Virkatie 7, Vantaa 01510, Finland

Yritystiedot

Huoltis Vantaanportti on monimerkkihuolto, joka on keskittynyt asiakaspalveluun.

minikuva

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit henkilöstömme vankalla pitkällä kokemuksella. 

Suurimpien autovalmistajien sähköiset huoltokirjat ovat käytössämme. (mm. Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Skoda ja Volkswagen).

Huoltis vantaanportin autohuolto on korjaamo, jonka asiakkaita haluaisimme itse olla - osaava, luotettava ja ystävällinen.

 

Yritysesittely

Huoltis Vantaanportti palvelee autoilijoita lentokentän läheisyydessä 

1 IMG 2988 Medium 

Huoltis Vantaanportti on monimerkkihuolto, joka on keskittynyt asiakaspalveluun. Autokorjaamon toiminnan keskeisin perusajatus on työntekijöiden viihtyvyys, joka tarkoittaa lopulta asiakkaille lisää laatua, parempaa palvelua ja enemmän tehokkuutta.

Työntekijät ovat motivoituneita ja haluavat tehdä työnsä hyvin. Tätä toimintaa vahvistetaan myös henkilökunnan palavereissa, joissa mietitään yhdessä parasta tapaa toimia ja kuinka se saadaan käytäntöön koko autokorjaamossa.

Autohuollon toimivuutta testataan jatkuvasti

2 IMG 2974 Medium

Huoltis Vantaanportin toimintaa testataan vuosittain ulkopuolisen toimijan toimesta ns. “piilotestien” avulla. Piilotestissä autohuoltoon tuodaan huollettavaksi autoja, joiden viat testaaja tietää ennalta. Korjaamon henkilökunnan pitää pystyä löytämään samat viat. Lisäksi samassa yhteydessä arvioidaan koko autohuollon toimintaa asiakkaan näkökulmasta. Piilotestien avulla pyritään parantamaan entisestään autohuollon toimintaa.

Toiminta kasvaa vauhdilla

3 IMG 2981 Medium

Huoltis Vantaanportin autohuolto työllistää seitsemän autonasentajaa ja kaksi asiakaspalvelijaa. Korjaamon modernissa ja tilavassa hallissa on peräti 12 nosturia. Viikossa huolletaan tällä hetkellä jo yli kahdeksankymmentä autoa ja toiminta on hyvässä kasvussa. “Useat Autohuollon asiakkaista ovat ehtineet vierailla korjaamossa vasta kerran sen avattua ovensa vuonna 2018. Kuitenkin nyt on jo nähtävissä, että asiakkaat ovat palanneet myös seuraavana vuonna Autohuollon asiakkaaksi.”, kertoo korjaamon toiminnasta vastaava Jarmo Hannula.

Huoltis Vantaanportti tarjoaa asiakkaille huoltopalveluiden lisäksi renkaiden asennus- ja myyntipalvelut. Rengasmerkkeinä tarjolla on mm. Hankook, Laufenn ja Kapsen. Korjaamon toimintaan  kuuluu luonnollisesti autojen korjaustoiminnat sekä vianetsintä. Tarjolla on myös katsastuspalvelu, jossa asiakkaan auto katsastetaan viereisellä katsastusasemalla autohuollon yhteydessä. Lisäksi auto voidaan myös pestä huollon yhteydessä ja sen ajaksi on mahdollista saada sijaisauto.

Ketjun tuki takana

4 IMG 2984 Medium

Huoltis Vantaanportti kuuluu suomalaiseen Fixus-ketjuun, jolle Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Osatoimitukset toimitetaan autohuoltoon peräti kolme kertaa päivässä Malmin Fixus-varaosaliikkeen toimesta. “Peräti 70 prosenttia toimitetuista osista tulee Fixus-ketjun kautta ja loput noin 30 prosenttia auton maahantuojilta. Tämä kuvaa hyvin kuinka laajaan sekä nopeaan toimitukseen Fixus-ketju pystyy osien toimituksissa”, mainitsee Jarmo.

Galleria

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 16:30:00
Tiistai
08:00:00 - 16:30:00
Keskiviikko
08:00:00 - 16:30:00
Torstai
08:00:00 - 16:30:00
Perjantai
08:00:00 - 16:30:00
Lauantai
Kiinni
Sunnuntai
Kiinni

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550