Autohuolto JT-Carfix Oy | Helsinki

JT-Carfix Oy

Linnavuorentie 19, Helsinki 00950, Finland

Yritystiedot

minikuva1JT-Carfix Oy on 2012 perustettu, Vartiokylässä sijaitseva autokorjaamo, joka on erikoistunut VAG-konsernin merkkeihin. Korjaamme ja huollamme Audit, Volkswagenit, Skodat ja Seatit ammattitaidolla. Tukenamme on kattava korjaamokirjallisuus VAG-konsernin merkkeihin, aina ajantasalla oleva VCDS-testeri sekä aiempi 10v kokemus Audin merkkihuollosta.

Edustamme myös alansa ehdotonta kärkeä olevaa APR LLC:tä pääkaupunkiseudulla. APR tuotteista löytyy mm.viritysohjelmat useimpiin VAG-konsernin bensiiniturbokoneisiin.

Findiesel taas edustaa dieselosaamisellaan kotimaista kärkeä. Kauttammme onnistuu useimpien dieseleiden, myös muiden merkkien, viritysohjelmoinnit, hiukkassuodattimien poistot ja ohjelmoinnit sekä EGR muokkaukset.

Korjaamme vain Audi-, Seat , Skoda ja VW-autoja

 

Yritysesittely

Osaava VAG-merkkien huoltokorjaamo

2IMG 3045 Medium

Helsingin Vartiokylässä toimiva Fixus-huoltokorjaamo JT-Carfix on erikoistunut Volkswagen-, Audi-, Skoda- ja Seat-merkkeihin.

Jere Turusen vuonna 2012 käynnistämä Fixus-autokorjaamo on kerännyt nopeasti asiakaskuntaa. Markkinointiin ei aluksi juuri riittänyt aikaa, mutta puskaradio ja sosiaalinen media ovat toimineet nuoren yrittäjän puolesta.

"Meillä huollossa käyneet asiakkaat ovat ilmeisesti kertoneet meistä eteenpäin. Erikoisosaamista meiltä löytyy varsinkin autosähköpuolelta. Jos vikavalo syttyy tai autossa ilmenee muita sähkövikoja, saadaan ne meillä kuntoon", Turunen lupaa.

Ennen korjaamoyrittäjäksi siirtymistä Turunen kartutti ammattitaitoaan Audin merkkihuollossa noin kymmenen vuoden ajan.

Artikkelikuva1

Kuva: Kaikki VW-ryhmän merkit saavat JT-Carifixissä asiantuntevaa huoltoa.

"VW-ryhmän merkit ovat erikoisalaani. Kun siirryin yrittäjäksi, tein aluksi huoltoja ja korjauksia kaikenmerkkisiin autoihin. Hyvin pian keskityin kuitenkin taas tuttuihin merkkeihin, joiden tekniikan tunnen erittäin hyvin", sanoo Turunen.

Kaikki korjaukset ja huollot

RjaS

Kuva: VW Polo R ja Audi S8 työn alla. Poloon vaihdettiin downpipe ja tehtiin APR-ohjelmointi. Audi kävi vuosihuollossa.

Korjaamossa hoituvat kaikki VAG-autojen korjaukset ja huollot. ”Meiltä voi kysyä kustannusarviota myös isompiin korjauksiin, kuten vaihteistojen ja moottoreiden remontteihin. Esimerkiksi TSI-moottoreiden jakopääkorjaukset ovat meille tuttua työtä", kertoo Turunen. Korjaamolta löytyvät kaikki tarvittavat erikoistyökalut ja testerit.

Uusin hankinta on automaattivaihteiston öljynvaihtolaite, joka öljynvaihdon lisäksi huuhtelee ja puhdistaa vaihteiston. ”Kun automaatin öljyt vaihdetaan tällä menetelmällä noin 100 000 km välein, pysyy vaihteisto hyvässä kunnossa. Usein pieniin toimintahäiriöihin riittää korjaukseksi kunnollinen öljynvaihto”, neuvoo Turunen.

Yhteydet suoraan tehtaan tietojärjestelmiin

1

Kuva: Jere Turunen tarkistaa vikakoodeja ja nollaa huoltovälinäytön. JT-Carfixillä on tarvittavat yhteydet myös sähköisen huoltokirjan ylläpitoon.

Yritys on myös hankkinut yhteyden VAG-merkkien sähköisiin tietojärjestelmiin. Merkkikohtaisten tietojen lisäksi ohjelmistojen hyötyihin kuuluu se, että myös sähköisiin huoltokirjoihin saadaan tehtyä asianmukaiset merkinnät.

APR- ja Findiesel-viritykset

Korjausten ja huoltojen lisäksi JT-Carfix tekee ammattitaidolla VAG-autojen moottoreiden yksilöllisiä viritysohjelmointeja eli nk. lastutuksia. Auton alkuperäistä moottorinohjausohjelmaa muokataan APR-viritysohjelmalla tai dieselmoottorissa Findieselin ohjelmistolla. Ohjelmamuutoksilla moottorin ominaisuuksia voidaan muokata tehoa ja vääntöä kasvattaen tai taloudellisuutta painottaen.

katton

Kuva: Audi S5:n kangaskatto ei toiminut talven jälkeen. JT-Carfix korjasi katon toimintakuntoon.

Huolto- ja korjauskulut voi JT-Carfixissä maksaa myös Fixus-laskulla tai osamaksulla.

 

Galleria

LIIKETOIMINNAN KATSAUS

Lisää arvostelu

Tällä hetkellä ei ole arvosteluja

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 17:00:00
Tiistai
08:00:00 - 17:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 17:00:00
Torstai
08:00:00 - 17:00:00
Perjantai
08:00:00 - 17:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 17:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550