Autohuolto Prakticum (Ammattikoulu) | Helsinki

Prakticum (ammattikoulu)

J.M. Janssons plats 5, Helsinki 00550, Finland

Yritystiedot

minikuva1Autokorjaamo Prakticum – autonkorjausta oppilastyönä. Prakticum on oppilaitos, josta valmistuu ajoneuvoasentajia ja varaosamyyjiä. Koulutus kestää kolme vuotta ja opetuskielenä on ruotsi. Teoriaa ja työharjoittelua on alusta alkaen. Korjaamon käytettävissä on uusinta korjaamoteknologiaa, esim. Boschin KTS-vikakooditesterit, pakokaasun mittauslaitteet (myös OBD-mittaukseen), rengastyölaitteet ja ilmastoinniin huoltolaitteet.

Teemme henkilö- ja pakettiautoihin pääasiassa määräaikaishuoltoja, jarruremontteja ja jakopään huoltoja. Huollot voi varata myös netistä. Työveloitukset ovat edullisia, koska Prakticum ei tavoittele voittoa. Korjausten toimitusajat vaihtelevat, koska kaikki työvaiheet opetetaan.

 

Yritysesittely

Edullisesti oppilastyönä

2

Kuva: Robin Gästgifvars toivottaa sekä uudet että jo tutut asiakkaat tervetulleiksi Autokorjaamo Practicumiin.

Prakticum on vanha tunnettu (ent. Mellersta Nylands Yrkesskola, MNY) oppilaitos, josta valmistuu ajoneuvoasentajia ja varaosamyyjiä.

"Koulutus kestää kolme vuotta ja opetuskielenä on ruotsi. Teoriaa ja työharjoittelua on alusta alkaen. Työharjoittelun määrä kasvaa opiskelun edetessä. Oppilaita on n. 60 kolmella luokalla ja päteviä opettajia on kolme", kertoo Prakticumin korjaamotoiminnasta vastaava Robin Gästgifvars.

Uusinta korjaamotekniikkaa

10

Kuva: Määräaikaishuollot, jakopään huollot ja jarruremontit ovat korjaamon arkipäivää.

"Käytettävissämme on uusinta korjaamotekniikkaa, esim. Boschin KTS-vikakooditesterit, pakokaasun mittauslaitteet (myös OBD-mittaukseen), rengastyölaitteet ja ilmastoinnin huoltolaitteet. Teemme henkilö- ja pakettiautoihin esimerkiksi määräaikaishuoltoja, jarruremontteja ja jakopään huoltoja. Huollot voi varata myös netistä osoitteesta stadinfixus.fi. Työveloitukset ovat edullisia, koska Prakticum ei tavoittele voittoa", toteaa Gästgifvars.

"Korjausten toimitusajat vaihtelevat, koska kaikki työvaiheet opetetaan. Kannattaa kysyä, kuinka nopeasti aika järjestyisi.”

Osalähetyksiä kahdesti päivässä

1IMG 9079

Kuva: Mercedes-Benziin tehdään huolto ja kuntotarkastus katsastusta varten.

Varaosina Prakticum käyttää vain Fixus-varaosia. "Huolto-osia meillä on aina, ja muut osat saadaan nopeasti."

Prakticumin asiakkaat ovat lähiseudun asukkaita tai kauempaa keskustaan työhin tulevia  yksityisautoilijoita. "Asiakkaina on myös Arcada-ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja opettajia sekä muita henkilöitä, joille koulumme on tullut tutuksi."

1IMG 9052

Kuva: Auton pesu maksaa vain 15 euroa. Pesuajan saa useimmiten samaksi päiväksi.

Lisätietoja Prakticumin korjaamopalveluista saa oppilaitoksen verkkosivuilta www.prakticum.fi. Kyselyt pyydetään tekemään sähköpostitse.

Kiinni
GMT +02:00
Aukioloajat
Maanantai
08:00:00 - 16:00:00
Tiistai
08:00:00 - 16:00:00
Keskiviikko
08:00:00 - 16:00:00
Torstai
08:00:00 - 16:00:00
Perjantai
08:00:00 - 16:00:00
Lauantai
00:00:00 - 00:00:00
Sunnuntai
00:00:00 - 00:00:00

Pyydä huoltotarjous

Tietosuojaseloste
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Kapow Casino er forpligtet til at levere et sikkert og beskyttet spilmiljø og bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger.
Ro'yxatdan o'ting va boshlang'ich bonusni oling mostbet

MEILTÄ SAAT SEURAAVAT AUTOHUOLTOPALVELUT

Määräaikaishuolto

Auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja voimassa olevat tehdastakuut säilyvät voimassa.

Korjaamopalvelut

Kokonaisvaltaiset autojen korjaukset ja muut huoltotoimenpiteet riippumatta auton mallista, merkistä tai iästä - aina yksilöllisesti.

Ilmastointihuolto

Auton ilmastointilaite vaatii ajoittain huoltoa ja korjaustoimenpiteitä, jotka hoituvat helposti kaikissa Fixus -korjaamoissa.

Sijaisauto

Sijaisautoja on tarjolla useassa Fixus -pisteessä. Muista ilmoittaa ajoissa korjaamolle sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi.

Erikoisosaaminen

Fixus korjaamoiden henkilökunnalta löytyy myös laajempaa koulutusta, erikoisosaamista ja kokemusta eri automerkkien korjaamisesta.

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessä käytön ja kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä.

Pikahuolto

Pikahuolto on tarkoitettu äkillisten tai kiirrellisten vikojen kartoituksiin ja pienten vikojen korjauksiin saman päivän aikana.

Fixus Lasku

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Varaosaliikkeet

Suomenoja

Autonvaraosa Fixus
Espoo

Suomalaistentie 5
02270 Espoo
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei Auki

Puh. 010 - 650 500

Konala

Autonvaraosa Fixus 
Konala

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
Avoinna
Ark. 09:00 - 16:30
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 530

Malmi

Autonvaraosa Fixus 
Malmi

Turvekuja 1
00700 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 540

Herttoniemi

Autonvaraosa Fixus 
Herttoniemi

Mekaanikonkatu 7
00880 Helsinki
Avoinna
Ark. 08:00 - 16:00
La   Ei auki

Puh. 010 - 650 550